28 באפריל 2011

עוגיות חמאה ושקדים


חומרים:
100 גרם שקדים טחונים
2 כוסות קמח
קורט מלח
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
200 גרם חמאה רכה 
כפית תמצית וניל
אבקת סוכר להגשה.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים את הקמח, אבקת סוכר והשקדים בקערה.
מוסיפים את החמאה והווניל  מאחדים לבצק ואוספים לכדור. מגלגלים לכדורים  מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-20 דקות. העוגיות צריכות להישאר בהירות. מצננים מעט ומפזרים  אבקת סוכר על העוגיות החמימות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה