28 באפריל 2011

עוגיות שיבולת שועל

חומרים :
200 גרם חמאה רכה
2/3 כוס (120 גרם) סוכר
1 כוס (240 גרם) סוכר חום כהה
2 ביצים
2/3 1 כוסות (230 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
3 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל,  ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
מגלגלים בידיים רטובות כדורים ומניחים במרוחים שווים. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר! הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה